Startupok Banner

STARTUP VÁLLALKOZÁSAINK 

ÁTTEKINTÉSE 

 A hosszútávúság és a következetesség az a szemléletmód, amely a múltban megbízható partnerré tett minket ipari és kereskedelmi ügyfeleink számára. A következő induló vállalkozásokkal feltörekvő piacokat nyitunk meg.

 
 


 

Prevact GmbH
 Prevact GmbH innovatív technikai berendezéseket fejleszt az élelmiszer-kiskereskedelem számára a csomagolási hulladék csökkentése és az iparág fenntartható módon történő alakításűnak célkitűzésével. 

A Prevact »

 

 

KAPCSOLT VÁLLALKOZÁSAINK A VKF Renzel GmbH több mint 35 éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik az eladásösztönzés teljes spektrumában. Gyártóként az innováció, a rugalmasság és a további fejlődés áll fókuszban. Egyre több országban megtalálható telephelyeink fontos részét képezik a különböző alapvető kompetenciákkal rendelkező új cégek alapításának valamint terjeszkedési stratégiánknak. Ennek eredményeként az elmúlt években a következő kapcsolt vállalkozások láttak napvilágot. 
 


 

VKF Spritzgusstechnik GmbH
 A 2006-ban alapított VKF Spritzgusstechnik GmbH egy Eisfeldben működő, egy- és többkomponensű eljárás alkalmazásával fröccsöntött műanyag termékeket gyártó cég. Modern gyártási filozófiával és sokéves tapasztalattal többek között például bevásárlókosarak, tárolók és displayek szerepelnek a standard kínálatban. A VKF Spritzguss GmbH a legújabb 2D és 3D modellek segítségével történő fejlesztéstől kezdve a tervezésen, a szerszámkészítésen, a gyártáson és a termékek emblémázási eljárásokon át a VKF Spritzguss GmbH végig figyelembe veszi ügyfelei kívánságait és elképzeléseit.

A VKF Spritzgusstechnik weboldalához »

 


 

kioske GmbH
 kioske GmbH éjjel-nappal működő automaták segítségével támogatja ügyfeleiket termékeik értékesítésében. Átfogó szolgáltatást nyújt, az automaták telepítésétől és összeszerelésétől kezdve a speciális fóliázási és felszerelési lehetőségekkel történő individualizálásig.

A Kioske weboldalához »

 

 


 

e.comfort-mobile GmbH
 Az e.comfort-mobile GmbH Isselburgban és Winterswijkben található telephelyeivel a fiatalok és idősek mobilitására összpontosít - elektromos járművek, és -kerékpárok forgalmazásával valamint részletes tanácsadással, oktatással és helyszíni, kiállítási és internetes jelenléttel. Termék- és márkakínálatunk folyamatosan bővül, hogy könnyedebben jussanak el A-ból B-be.

Az e.comfort-mobile weboldalhoz »

 

 


 

BPG GmbH
 Az Isselburgban, a VKF Renzel közvetlen szomszédságában található BPG GmbH profilja a textilfeldolgozás és -feliratozás, minőségi termékekkel és szolgáltatással. A lehetőségek szinte korlátlanok. Prioritások közé tartozik a kiváló minőségű szabadidős és munkaruházat hímzése, a digitális nyomtatású bannerek, táblák és matricák nyomtatása, valamint az autók, teherautók vagy pótkocsik feliratozása.

A BPG weboldalához »

 

 


 

troniTAG GmbH
 troniTAG GmbH nemzetközi, teljes körű szolgáltatást nyújtó partner a digitális árcímkézés és az elektronikus feliratok területén. Az elektronikus polccímkék alkalmazási területei sokoldalúak, a kiskereskedelmitől az ipari felhasználásig - de a troniTAG komplett megoldásokat kínál, POS rögzítési lehetőségekkel.

A troniTAG weboldalához»
 


 

renzel.agentur GmbH
 renzel.agentur GmbH reklámügynökségként közeli székhelyű cégeket szolgál ki, a VKF Renzel isselburgi székhelyén működő saját részlegével többek között webfejlesztéssel foglalkozik. A nyomtatás, a web, az e-kereskedelem és a fotózás területén nyújtott teljes körű szolgáltatással sokoldalúan szolgálják ügyfeleiket.
kreatív ötleteket.


A renzel.agentur weboldalához »

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK 
RÓLUNK

fassadenbanner-vkf-renzel-luftreiniger

A VKF Renzel


Még több információ»

Grafik-Dienstleistungen

Szolgáltatásaink


További információk »

Nachhaltigkeit

Fenntarthatóság


További információk »

Menü bezárása
Felfelé