EasyFill TurnLoader Ambient

 
az okos polcrendszer szárazáruk számára

  

Milyen többletet nyújt a  polcrendszer?

Az EasyFill polcrendszer egy innovatív fejlesztés az üzletberendezésben. A polc a bal- és jobb széleken található fogantyúk segítségével 180 fokkal elforgatható. A polc töltése a hátoldal felől történik. A rendszer segítségével számos környezetbarát-, költséghatékonysági- és forgalomnövekedési előny szerezhető meg. 
 
 
Szeretné megtudni, mennyit takaríthat meg az EasyFill polcrendszerrel?

Kapcsolatfelvétel>>

First In - First Out


Az EasyFill polcrendszerrel a FIFO-elv nagyszerűen kivitelezhető, az értékesítési sorrend betartásával. Csökkenhet a lejárt élelmiszerek veszteségleírása, ezáltal a kármentesítés költségei is. 

Csökkenti a bérköltséget

Az innovatív forgási elv egyszerűsíti a polc karbantartását és minimalizálja a ráfordítandó időt. Elhagyható a a termékek folyamatos előrehúzása a készlethiányok csökkentése érdekében.

 

Forgalomnövelő hatás

A polcok ferde kialakításának köszönhetően a termékek automatikusan előre csúsznak, mellyel állandó nyomást gyakorolnak a többi termékre. Nagy polcszámmal kombinálva forgalma megnövelhető.

Csökkenti a lejárt szavatosságú termékmennyiséget

A polc hátuljáról történő feltöltéssel a rövidebb minőségmegőrzési idővel rendelkező termékek automatikusan előre kerülnek, a vásárlók kezébe elsőként azok kerülnek.

 

Díjnyertes és fenntartható termékA legrövidebb minőségmegőrzési idővel rendelkező termékek kerülnek először megvásárlásra, ahátulsó polcfeltöltési mechanizmusnak köszönhetően. Ezzel az innovatív ötlettel az EasyFill elnyerte a 2020-as szövetségi díjat, amelyet a "Túl jó a kukába" mottóval hirdettek meg.
 
Stern
Stern
Stern
Stern
Stern
Forgalomnövelés egy mozdulattal?  Kapcsolatfelvétel »
Az Easyfill polcrendszer elve éppoly ésszerű, mint amilyen egyszerű. A polcok feltöltése hátulról történik a FIFO-elv szerint. A polc a bal- és jobb széleken található fogantyúk segítségével 180 fokkal elforgatható, mely által a polc hátoldala hozzáférhetővé válik. Az új termékek feltöltése erről az oldalról történik - könnyedén, a már tárolt termékek mozgatása nélkül. 
Az EasyFill polcrendszer TurnLoader Ambient szinte minden termékhez használható a száraztermék kínálatban. 
A kiskereskedelemben a polcok állandó optimalizálási lehetőséget kínálnak. A csökkenő helytakarékosság és a minél szélesebb választék iránti vágy megnehezíti az optimalizálási folyamatot. 

A facing tematika döntő szerepet játszik a termékpolcok optimalizálásában. A TurnLoader Ambient polcrendszerben az innovatív összeszerelésnek köszönhetően több polc használható a hagyományos polcokhoz képest, mely maximalizálja a termékek bemutatóterét. Több terméket kínálhat a polcok alapterületének növelése nélkül.


 
Verkaufsposition
Értékesítési oldal
Drehung
Elforgatás
Befüllungsposition
Feltöltési oldal
EasyFill Regalsystem Abmessung
A polcok EasyFill komplett rendszerként kaphatók, vagy utólagosan felszerelhetők az olyan elterjedt gyártók, mint a StoreBest, az Umdasch és a Wanzl meglévő szárazáru polcrendszeréhez. Mindehhez legalább 1600 mm-es polcmagasság szükséges.

A polcok rugalmasan termékeihez igazíthatók. Az eladótér maximalizálása érdekében ajánlott a közel hasonló magasságú termékek kihelyezése. Így csökken a termék és a következő polc közötti távolság, mellyel további polcok elhelyezésére van lehetőség. 

A polcok ferde helyzetének köszönhetően a termékek automatikusan a polc elejére csúsznak. A négy különböző magasságú elülső ütköző a legkülönbözőbb termékeket is biztonságosan a polcon tartja.

A stabilitás érdekében a polcrendszert külön-külön kell a falra szerelni. Az EasyFill TurnLoader Ambient rendszer rugalmasan integrálható akár más módon is helyiségébe.

A helyiségben történő szabad elhelyezés megoldása a háttal szembeni telepítés. A polcok így kölcsönösen stabilitást adnak egymásnak. Kívánság szerint egy másik polcegység is elhelyezhető az adott végen. 

 

 • a szárazáruk majd' mindegyikéhez alkalmas
 • leegyszerűsödött polckezelés 
 • költséghatékony
 • állandó teljes termékfrontot biztosít 
 • modern megjelenés 
 • fokozottabb vásárlási élmény
 • időtakarékos termékfeltöltés
 • nagyobb termelékenység
 • kisebb élelmiszerpazarlás
 • rugalmas beállítási lehetőségek 
 • jövőbiztos megoldás

Volle Warenfront
A polcok 8 fokos dőlésszögűek. A szokásos polcrendszerek átlagosan 6 polccal rendelkeznek, a feltöltéstől függően. Az EasyFill polcmegoldások többet nyújtanak.

Az árufeltöltésre szánt szabad hely a hátulról történő adagolással megszűnik, a polcmagasság optimálisan a termékhez igazítható. Így automatikusan csökken a polctávolság, és több polc is beilleszthető a rendszerbe.

A vásárlók a legrövidebb minőségmegőrzési idővel rendelkező terméket tudják elvenni a polcélről, a polcok ferde kialakításának köszönhetően.  A következő termék így a polc elejére csúszik. A hagyományos, kiegészítő pusher áruadagoló rendszer nélküli polcok nem rendelkeznek ezzel az előnnyel. 
A vásárlók a legrövidebb minőségmegőrzési idővel rendelkező terméket tudják elvenni a polcélről, a polcok ferde kialakításának köszönhetően.  A következő termék így a polc elejére csúszik. A hagyományos, kiegészítő pusher áruadagoló rendszer nélküli polcok nem rendelkeznek ezzel az előnnyel. 
A vásárlók gyakran előnyben részesíthetik az olyan élelmiszereket, amelyek minőségmegőrzési lejárati ideje még messze van. Ahhoz, hogy megtalálják ezeket a termékeket, a polcon történő keresgélés közben rendetlenség alakulhat ki, és a rövidebb minőségmegőrzési idővel rendelkező élelmiszerek a polc leghátsó részén végzik. Így fordulhat elő, hogy ezek a termékek lejárnak, mielőtt eladnák őket. 
Ezt segít elkerülni az EasyFill polcrendszer. A FIFO-elvnek megfelelően az új termékek hátulról kerülnek feltöltésre, ezáltal a rövidebb minőségmegőrzési idejű termékek automatikusan előre kerülnek, míg a hosszabb lejárattal rendelkezők hátra. A szűk polctávolságnak köszönhetően a termékek csak előre mozdíthatók. Az EasyFill ezért a FIFO értékesítési elvű, fenntartható polcrendszerért 2020-ban megkapta a „Túl értékes, hogy a szemétben végezze“ szövetségi díjat.

Kapcsolatfelvétel

Kérdései merültek fel?

Szívesen megválaszoljuk!

 
Az adatok elküldésével megerősíti, hogy tudomásul vette az Adatkezelési tájékoztató, és egyetért azzal, hogy az Ön által megadott adatokat elektronikus úton gyűjtjük és tároljuk. Adatait csak egy meghatározott célra használjuk fel.
 
Menü bezárása
Felfelé