EasyCubes – a display forradalma a bemutatótermekben

Tudnivalók az EasyCubes-ról:

Az EasyCubes ugyan csak  három alapelemből áll, de végtelen számú, kreatív lehetőséget rejt magában. A védjegyoltalommal rendelkező illesztőelemekből álló rendszer könnyen átépíthető és variálható. Minimális időráfordítással, szerszámok nélkül alkothat teljesen egyedi display-t.

A három alapelem

easycubes-uebersicht

Segítünk a tervezésben

Térbeli látványterveinkkel konfigurátorunk segítségével átlátható módon tervezheti meg termékprezentációját. Igény szerint állíthatja össze az egyes EasyCubes elemekből saját rendszerét. A kalkulátor a felhasznált elemek alapján pontosan megadja a termékek értékét, amelyeket akár rögtön kosarába tehet és meg is vásárolhat. 
 
easycubes-concept

Egyszerű, eszközök nélküli összeépítés.

A Floor-elemek összekötőelemek segítségével illeszkednek egymáshoz.  A „Floor“-elemek lefedhetők „Cover“ elemekkel vagy „Cubes“ elemek építhetők fel rá. 
easycubes-aufbau
DSC_0137
5

Végtelen lehetőségek az árubemutatásban

Az EasyCubes nem csak egy üzlet hosszú távú berendezésére alkalmas, hanem kiállítások és rendezvények termékbemutatásának kelléke lehet. A  40 x 40 cm méretű felülettől kezdve egy teljes kiállítási terület vagy kirakat berendezhető az Easy Cubes elemekkel. Ellentétben a fix displayekkel, az EasyCubes egy, a környezethez és a termékekhez is könnyen igazítható és felépíthető, kedvező alternatíva.

Egyedi felületek

A felületek egyedivé tehetők nyomtatással. A digitális nyomtatás még  a legkifinomultabb motívumokat is a legjobb minőségben adja át.

További EasyCube termékek

Itt is felveheti velünk a kapcsolatot!

e-mail küldése 

a webshop-hoz
Menü bezárása
Felfelé