Arktisquelle® vízszűrő berendezés

Cikkszám: 10.0563.1
ÚJ
ÚJ

Főbb termékjellemzők

  • a növényvédő szerek és ipari anyagok akár 99,99 %-ban történő kiszűrése
  • a vizet fokozatmentesen 100 °C-ig melegíti fel másodpercek alatt
  • optimalizálja a víz pH-értékét
  • az íz- és bázisszűrők természetes ízűvé teszik a vizet
termék részletek »

Specifikáció

szín fehér
méretek 445 x 250 x 408 mm
űrtartalom 3,5 L
hőmérséklet 0° - 100°C forralható
teljesítmény felvétel [W] 40 W
felszereltség beépített vízforraló egységgel
felszereltség 2 beépített szűrőszettel
súly 11,5 kg

Leírás

Az Arktisquelle® vízszűrő egy többlépcsős szűrési folyamat során teljesen megtisztítja a vizet. Számos szennyező anyag és méreganyag mellett az ásványi anyagokat is kiszűrik. A víz elsődleges feladata a szervezetben többek között a tápanyagszállítás, a sejtek és szövetek ellátása, valamint fontos szerepet játszik a különböző méregtelenítési és kiválasztási folyamatokban . Ahhoz, hogy ezeket a feladatokat optimálisan el tudja látni, a víznek a lehető legtisztábbnak kell lennie. A víznek nem feladata a szervezet tápanyagokkal való ellátása; ezt a feladatot a teljes értékű étrend látja el.

Példa: A napi káliumszükséglet körülbelül 4000 mg naponta, míg egy üveg ásványvíz literenként körülbelül 0,5-18 mg-ot tartalmaz. Tehát naponta körülbelül 220 liter vizet kellene meginnod ahhoz, hogy fedezd a káliumszükségletedet. Egy főtt burgonya viszont már 443 mg/100 g káliumot tartalmaz.

Mi különbözteti meg az Arktisquelle® -ét más termékektől?

Az Arktisquelle® ötvözi a kedvező ár-érték arányt a könnyű használhatósággal; a leghatékonyabb szűrési és finomítási eljárások találkoznak a modern megjelenéssel. Az Arktis víz ízét gyakran mondják egyedülállónak és lágynak - ezt a tulajdonságát íz- és bázisszűrőnkkel érjük el, amely teljessé teszi a víz ivási élményét és optimalizálja a pH-értéket. Az Arktisquelle® segítségével mindig áttekintheti az aktuális vízminőséget, és másodpercek alatt folyamatosan 100 °C-ig melegítheti a vizet.

Hogyan melegíthető a víz az Arktisquelle® -vel?

Az Arktisquelle® -vel folyamatosan, akár 100°C-ra is felmelegítheti a tiszta vizet, amit egy beépített fűtés tesz lehetővé - gyorsabb, mint bármelyik vízforraló. Egyéni hőmérsékletbeállítás lehetséges három tárolható üzemmódban, akár teához, bébiételhez vagy kávéhoz.


Menü bezárása

Mutassa a termékeket
Felfelé