3D Druck für die Erstellung von Prototypen aus CAD Dateien

3D prototípus és kisszériás nyomtatási szolgáltatás

A termékfejlesztés kezdeti szakaszában az alkatrészek általában prototípusok, melyek fontos szerepet töltenek be a funkcionalitás és az illeszkedés pontosságának ellenőrzése szempontjából.  A 3D-s prototípusgyártást nemcsak saját termékfejlesztésünkhöz alkalmazzuk, hanem szolgáltatásként Önnek is kínáljuk. 

001-18063-1.0_01
Összekötő elem 3D nyomtatás
3D Druckservice: Erstellung CAD Datei von Verbinder
Összekötőelem látványterve 3D CAD programban
3d Kleinserie, Datei aus CAD Programm
3D kisszériás nyomtatás 

3D nyomtatási szolgáltatásaink

✓ 3D látványterv
✓ nyomtatási adatok létrehozása, javítása és ellenőrzése
✓ prototípusok, kis szériák, kiállítási modellek és pótalkatrészek gyártása
✓ magas minőség és robusztusság az Onyx (szénszál-erősítésű poliamid) felhasználásával
✓ a gyártott termékek végső összeszerelése
✓ széleskörű logisztikai lehetőségek

Kiváló minőségének köszönhetően 3D nyomataink kisszériás gyártáshoz is kiválóan alkalmasak. Általában kis darabszám esetén jelent segítséget, amelynek fröccsöntéssel történő előállítása gazdaságtalan.
Nemcsak a 3D nyomtatás, hanem más additív eljárások is egyre fontosabb szerepet kapnak a gyártásban, amely eljárás lényege, hogy egy bizonyos alkatrész az alapanyag rétegről rétegre történő hozzáadásával jön létre, szerszámok nélkül. A gyártás 3D CAD fájlok segítségével történik.

Ennek gyártási eljárásnak jelentős előnye, hogy nincs szükség szerszámokra vagy segédeszközökre. A méretpontos gyártáshoz a megfelelő szerszámokat általában először más eljárásokkal kell előállítani. A 3D nyomtatás esetében erre nincs szükség, ezért nemcsak költségeket, hanem időt is megtakaríthat.

Az eredmény egy pontosan előállított prototípus vagy egyedi alkatrész. A termékek magas minőségének köszönhetően a 3D nyomtatás eloszlat minden előítéletet az additív eljárásokkal szemben. A prototípus használatával egy adott termékről közelebbi információkhoz juthat, a fröccsöntési folyamatot pedig funkcionális 3D nyomtatással helyettesítheti a kisszériás gyártásnál. 

Kiváló minőség

Magas minőségű felületi szerkezet és stabilitás.

Precíz kivitelezés

Pontos, méret szerinti gyártás valósítható meg az additív 3D nyomtatás segítségével.

Segédeszközök nélküli kivitelezés

Költséges szerszámok nélküli gyártás

A 3D-s prototípusgyártás alkalmazásával könnyebben kiküszöbölhetők az új termékek esetleges hibái. A 3D modellek vagy az alkatrészek pontos legyártása révén átfogóan tesztelheti terveit, a tényleges gyártás előtt beazonosíthatja a gyenge pontokat és a hibákat. A 3D nyomtatott termékek gyors előállításának köszönhetően ez a lépés könnyen beilleszthető a termékfejlesztési folyamatba.

A 3D nyomtatás alkalmas komplexebb alkatrészek gyártásához, méretpontosan, akár 200 x 300 x 300 mm² méretig, és kiváló minőségben. Elküldheti saját 3D CAD-fájljait, vagy szívesen elkészítjük Önnek dokumentumát.

Entwurf mit CAD-Technik erstellen

Új termékek kifejlesztésekor a 3D-s megjelenítéshez szükséges tervek CAD-fájlok segítségével készülnek, melyekkel már a korai szakaszban látható a termék végső megjelenése. A CAD-technológia előnye, hogy minden további fejlesztési folyamat ezen digitális adatokra épül. 

Nyomtatási adatainak eljuttatása

Nyomtatási adatait az alábbi módon küldheti el: 
  • email-en
  • FTP -n keresztül (hozzáférést munkatársunktól kap)
  • webes feltöltéssel (hozzáférést munkatársunktól kap)
  • CD/ DVD-n
Ha szeretne egy új termék gyártása előtt prototípust kifejleszteni, ha alkatrészre vagy pótalkatrészre van szüksége, egy bizonyos 3D modellt szeretne kiállításon bemutatni, vagy kisszériás komplex alkatrészeket szeretne költséghatékonyan és gyorsan legyártani- 3D nyomtatási szolgáltatásunk a céljának megfelelő eljárás.

A folyamat a termékkel vagy prototípussal szemben támasztott követelmények meghatározásával kezdődik. A meghatározott méretek és jellemzők alapján elkészíthető a megfelelő CAD-fájl. Ezt az adatot bármilyen 3D CAD-fájlformátumban elküldheti nekünk. A 3D nyomtatás megkezdése előtt adatait még egyszer ellenőrizzük a hibák tekintetében.

Ily módon biztosítjuk adatainak méretpontos és hibátlan nyomtatását. Hiányos adatok, ill. a 3D CAD-fájl létrehozásához szükséges kapacitások hiánya esetén szakembereink szívesen átveszik Ön helyett ezt a lépést, és pontosan az Ön elképzelései és specifikációi szerint készítik el a fájlt.
 

Tervezés

Méretdefiniálás, Termék-, prototípusfejlesztés

Adatkészítés

3D CAD nyomtatási adatok előállítása

Ellenőrzés

A nyomtatási adatok ellenőrzése és esetleges javítása 

Előállítás

Protípus vagy kisszériás termék 3D nyomása

Legvégül kerül sor a tényleges előállításra. A kiváló minőségű 3D-nyomtatás méretpontos terméket eredményez. A felület struktúrája és szilárdsága számos ágazat számára teszi alkalmassá ezt az eljárást. Igény szerint összeszerelési-, illetve egyéb utómunkálatokban is segítséget nyújtunk.
Druck_und_Veredelung

Nyomtatás és utómunkálatok

Szívesen segítünk 3D prototípusának vagy kisszériás termékeinek nyomtatással vagy lakkozással történő egyediesítésében. 
 

IMG_2978

Végső összeszerelés és logisztika

Igényelje összeszerelési szolgáltatásunkat és terméke használatkész állapotban érkezik meg Önhöz.

A 3D nyomtatási szolgáltatáson kívül számos más eljárás terén is sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Fedezze fel kapacitásainkat az displayek és egyéb konstrukciói kivitelezéséhez!
kunststoff_head

Műanyagfeldolgozás

A következő műanyagfeldolgozási folyamatokkal alakítjuk azokat: mélyhúzás/hőformázás, fröccsöntés, extrudálás, lézerezés, CNC marás, polírozás, hajlítás, ill. ragasztással, konfekcionálással ill. összeszereléssel is segítjük megrendelöinket. 

holz_head

Fafeldolgozás

Fafeldolgozás CNC-marással, méretre vágással ill. gyalulással.

metall_head

Fémfeldolgozás

Fémfeldolgozási metódusaink a következők: lézerezés, stancolás, hegesztés, csiszolás, hajlítás, préselés, vágás, porszórás, horganyzás, krómozás és eloxálás.

aluminiumverarbeitung

Alumíniumfeldolgozás

Az alumíniumfeldolgozási metódusaink: lézervágás, stancolás, extrudálás, vágás, porfestés, eloxálás és marás.

3D prototyping und 3D nyomtatás

Használja 3D nyomtatási szolgáltatásunkat kiváló minőségű prototípusok előállításához! Válasszon 3D prototípust, alaspozza meg terméksikereit már a korai szakaszban!.

Szívesen segítünk Önnek 3D modellje elkészítésében! Vegye fel velünk a kapcsolatot most, küldje el adatait! Átfogó szolgáltatást kínálunk Önnek az adatok létrehozásától a végső összeszerelésig.

Az adatok elküldésével megerősíti, hogy tudomásul vette az Adatkezelési tájékoztató, és egyetért azzal, hogy az Ön által megadott adatokat elektronikus úton gyűjtjük és tároljuk. Adatait csak egy meghatározott célra használjuk fel.
Menü bezárása
Felfelé