„Step-Kids“ higiéniai állvány

Cikkszám: 50.0360.1
ÚJ
  • pedállal működtethető
  • utántölthető tartály
  • 1.000 ml űrtartalom
  • folyékony vagy gélállagú fertőtlenítőszerekkel tölthető fel
  • már 1 db-tól egyediesíthető

Specifikáció

használat lábpedállal
kapacitás 1 Liter
teljes magasság 877 mm
teljes szélesség 220 mm
teljes mélység 370 mm
alapváz anyaga acél
alapváz színe szürke, hasonló a RAL 7016, matt porszórt
láb anyaga acél
talpszín szürke, hasonló a RAL 7016, matt porszórt
talpméret 220 x 370 mm (Szé x Mé)
súly 9,4 kg
{{ v.title }} {{ v.value }}

Leírás

„Step-Kids“ higiéniai állványunk úgy került kialakításra, hogy az Ön kis ügyfelei teljesen érintésmentesen, egy pedál segítségével fertőtleníthessék kezeiket. Az egyszerű és gyors pedállal történő működtetés már az első használat után segíti a vírusok elleni védelmet és különlegesen higénikussá teszi a kézfertőtlenítést.

A higiéniai állvány változattól függően kb. 877 mm összmagasságú, kiváló minőségű, stabil alapanyagokból készült. Alkalmazása azokon a helyeken ajánlott, ahol a fali rögzítés nem lehetséges vagy nem kívánatos. Lábbal működtethető fertőtlenítő állványunk egy beépített, de kivehető, 1.000 ml űrtartalmú tartállyal rendelkezik, amely folyékony vagy gél állagú fertőtlenítőszerekkel tölthető fel, így flakonmérettől és -formától függetlenül működik. Az adagolás a pedállal történik, így a kéz vagy könyök használata szükségtelenné válik.

Használata gyors és egyszerű, nincs szükség elemre, a pedálra történő lépéssel pillanatok alatt a megfelelő mennyiségű fertőtlenítőszer adagolható. Gondoskodik a folyamatos higiéniáról, akár pedagógia intézményekben, óvodákban is.
Menü bezárása

Mutassa a termékeket

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé