Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Adatvédelmi megállapítások
OK

Prospektustartó állvány „Tondo NG” íves rekeszekkel

DIN A4

Cikkszám:

54.0067.5

A stabil, „Tondo NG” prospektustartó állvány porszórt fémből készült és klasszikus a prospektusállványok között!

Különösen attraktívak az ívesen hajlított prospektustartó rekeszek, melyek víztiszta polisztirolból készültek, magasra húzott oldalakkal. A kereskedelemben szokásos prospektustartókkal ellentétben ez a speciális forma megakadályozza a behelyezett prospektusok kiesését – lapokat egyesével is megfelelően lehet benne prezentálni. 6x DIN A4, 8x DIN A5 vagy 8x 1/3A4, álló formátumú prospektustartó rekeszek állnak rendelkezésre.

A prospektustartó rekeszeket adapterek segítségével lehet egyszerűen az ezüstszínű (hasonló, mint RAL 9006) cső állványra akasztani. Az alapállványt két oldalon lehet felszerelni a rekeszekkel, minden prospektustartó rekesz kb. 35 mm töltési mélységű. A kerek talapzat (talapzat átmérője: 320 mm) gondoskodik a stabilitásról és hozzájárul a keskeny kialakításhoz.

Opcionálisan korona rész szállítható, lásd a tartozékokat. Ez 2 T-elemmel könnyedén felerősíthető a „Tondo NG“ prospektusállvány alapállványára.

Gyártóként garantáljuk a termék minőségét!
rekeszanyag polisztirol
rekeszméret DIN A4
beállítás álló formátum
talpátmérő 320 mm
teljes magasság 1.550 mm
töltési mélység kb. 35 mm
rekeszek száma 6
súly kb. 7 kg

 30.859,00 Ft*

 27.775,00 Ft*

/ darab

 35.274,25 Ft ÁFÁ-val

rekeszméret

Tartozék

Függesztőkar golyóval

 

 4.647,00 Ft*

Tondo táskatartó nyílással

 

 1.450,00 Ft*