Prospektusállvány „Alice II”

ÚJ
  • elegáns prospektustartó állvány
  • alumínium / akrilüveg anyagkever
  • koronat az egyedi tervezéshez
  • töltési mélység polconként: 40 mm
  • terhelhetőség polconként: 1,5 kg
  • kapható fekete vagy ezüst színben

Specifikáció

tárolók száma 3
tárolóméretek DIN A4 (210 x 297 mm)
beállítás álló formátum
töltési mélység 40 mm
magasság 1.290 mm
mélység 350 mm
korona behelyezés - korona
{{ v.title }} {{ v.value }}

Leírás

Az Alice II új prospektustartó állványával mindig naprakész, ha reklámról és divatról van szó.
Ez a brosúratartó ideális utazási irodákban, szállodákban, múzeumokban vagy kisebb, tulajdonos által vezetett üzletekben való használatra, bárhol, ahol potenciális vásárlók jelenhetnek meg, és a POS értékesítés prioritást élvez. Az Alice II prospektustartó állvány szerény, de mégis kiváló minőségű kialakítása nem vonja el a figyelmet a behelyezett nyomtatott anyagról, hanem pozitív módon támogatja azt. Az Alice II hozzájárul brosúrái és katalógusai átlátható és rendezett módon történő bemutatásához.

Új prospektustartó állványunk, az Alice II. megmutatja, hogy a reklámanyag-prezentáció esetén nem csak a funkcionalitás, hanem a dizájn is fontos szerepet játszik. Ez az elegáns állvány fekete vagy ezüst színben kapható. Az alapfelszereltséghez 3 karcálló, DIN A4 álló formátumú szatén akrilüveg polc tartozik. Minden egyes polc töltési mélysége 40 mm, maximális terhelhetőségük 1,5 kg lehet. A stabil, erős alumínium keret stabilitásáról a kb. 4,5 kg súlyú talp gondoskodik.

Az egyedileg kialakítható korona teszi teljessé a prospektustartó állvány funkcióit. Individualizálhatja logójával, szlogenjével vagy akciós felhívással- saját nyomtatóval kinyomtathatja a tartalmat, behelyezi- és kész! Mindig rugalmasan és gyorsan reagálhatja le az új akciókat és szezonális változásokat, így biztosíthatja ügyfelei fokozott figyelmét.

variációk

szín Cikkszám  
matt / ezüst, eloxált 50.0089.29 termékhez »
matt / fekete, porszórt bevonattal 50.0089.30 termékhez »
Menü bezárása

Mutassa a termékeket
Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Amennyiben nem ért egyet, kattintson ide.

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé