Összehajtható fal „Premiere“ alumínium klappkerettel

  • 6 vagy 8 DIN A1 pattintós kerettel
  • kétoldalas használat
  • magasságában állítható lábak
  • 360°-ban elforgatható
  • széles tartozékválaszték
  • ideális kiállításokon vagy marketing-akciókhoz
termék részletek »

Specifikáció

magasság 2.000 mm

Leírás

A "Premiere" összecsukható fal optimális hátteret kínál a kiállítási standjának, bemutató vagy marketing kampányhoz a nyilvános terekben. Kiváló minőségű, ezüst eloxált alumíniumból készült, és rendkívül könnyű, köszönhetően az erős műanyagból készült speciális lemezeknek. A magasságában állítható lábak biztosítják a billegésmentességet egyenetlen talaj esetén is. A fal 360 ° -ban elfordítható, és így lehetővé tesz bármilyen szögben történő elhelyezést.

6 vagy 8 DIN A1-es formátumú rögzítő kerettel ellátva, kétoldalas használat esetén legfeljebb 12 vagy 16 DIN A1 formátumú posztert lehet bemutatni. A profilcsíkok elülső oldalának kibontásával a posztercsere szerszámok nélkül is könnyen megvalósítható. Annak érdekében, hogy a betéteket megóvjuk a szennyeződéstől és a nedvességtől, az összecsukható fal frontrészét védőfóliával láttuk el. Amennyiben a hátlapra is poszter kerül, további védőfóliák rendelésével célszerű ezek védelmét is biztosítani.

Az összecsukható rendszer felállítását egy személy is elvégezheti. A felső részt (amely 3 vagy 4 részből áll) egyszerűen az alsó részre (mely szintén 3 vagy 4 részből áll) kell pattintani.

Összecsukva a kiállítási fal könnyen szállítható, szállító táskáink optimálisan védik (lásd a tartozékokat), minden összecsukható fal 2 darab táskában szállítható. Termékünk széles körű kiegészítőválasztékunk segítségével testreszabható, használata optimalizálható! A fal kiegészíthető felső panelekkel, amelyek 3 vagy 4 további kerettel nagyobbítják meg a falat. Ezek mindkét oldalon használhatóak, így akár 6 vagy 8 további hirdetési felület is rendelkezésére áll, 594 x 300 mm (SZ x M) méretben. Ezen a plusz felületen elhelyezhető az Ön szlogenje vagy logója, amelyek csíptetős halogénizzók segítségével is megvilágíthatók. A falra helyezhető prospektustartó dobozokba elhelyezheti szórólapjait is.

variációk

variációk szélesség Cikkszám cikkszám Ár      
2.100 mm 2.100 mm 80.0045.1 212.281,00 Ft* termékhez »
2.800 mm 2.800 mm 80.0045.2 278.645,00 Ft* termékhez »
Menü bezárása

Mutassa a termékeket

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé