Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Adatvédelmi megállapítások
OK

Multifunkciós prospektustartó

DIN A4

Cikkszám:

67.0004.1

A multifunkciós prospektustartó változatosan használható, pl. pult displayként, fali tartóként vagy nútos fali tartóként (nem szükséges adapter hozzá).

Döntött aljával prospektusai (töltési mélység: 32 mm) eredeti, enyhén ferde formában kerülnek bemutatásra. DIN A4, DIN A5 vagy 1/3 A4 álló formátumban áll rendelkezésre. A víztiszta polisztirolból készült prospektustartó jobb oldala nyitott, így nagyméretű brosúrákat is el lehet helyezni benne.

Az integrált akril csíknak köszönhetően, mely két lyukkal van ellátva, tetszés szerint falra szerelhető (rögzítő anyag nincs a csomagban). Ezzel az akril csíkkal lehet a prospektustartót egyszerűen beakasztani a FlexiSlot® nútos falrendszerünkbe.

Kérésre egyedi reklám feliratozás lehetséges, pl. az Ön logójával vagy szlogenjével. Vegye fel velünk a kapcsolatot! Használja ki lépcsőzetes árainkat!
anyag polisztirol
szín víztiszta
formátum DIN A4
beállítás álló formátum
töltési mélység 32 mm

 1.617,00 Ft*

/ darab

 2.053,59 Ft ÁFÁ-val

  •  1.450,00 Ft* / darab

formátum