„MIURA" bárasztal

Specifikáció

asztallap alapanyaga MDF vastagság 25mm
asztalláb alapanyaga alumínium
átmérő 700 mm
teljes magasság 1.080 mm
változat összecsukható
felszereltség műanyag védőelem
{{ v.title }} {{ v.value }}

Leírás

Használja az egyedi megjelenésű "MIURA" bárszékek mellett az azonos márkanevű bárasztalt, amely szintén modern megjelenést kölcsönöz bármely kiállításon. A Konstantin Grcic design a modern egyszerűség és az időtlen elegancia stílusjegyeit ötvözi, a kerek MDF lap és a stabil alumínium láb nemcsak színekben alkot egységet alkot.
A "MIURA" bárasztal különlegességét a háromlábú állvány adja : az asztallapról lefutó keskeny alumíniumcső egy stabil állványban végződik. A háromlábú megoldással elkerülhető az asztal billegése, a padlót pedig műanyag záróelemek védik.
Akár kávézó, bisztró, vásár, értékesítés, akár magánterület – ez az érdekes háromlábú asztal mindenütt hatásos benyomást kelt. Erős anyagának köszönhetően a "MIURA" bárasztal a kültéren is gond nélkül használható.

Használat után az asztal könnyedén oldalra összehajtható, ezáltal több asztalt is helytakarékosan tárolhat.

Ügyfelek akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is megvásároltál

több...

variációk

szín Cikkszám  
fekete 80.1098.1 termékhez »
fehér 80.1098.2 termékhez »
Menü bezárása

Mutassa a termékeket
Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Amennyiben nem ért egyet, kattintson ide.

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé