Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Adatvédelmi megállapítások
OK

„MIURA" bárasztal

Használja az egyedi megjelenésű "MIURA" bárszékek mellett az azonos márkanevű bárasztalt, amely szintén modern megjelenést kölcsönöz bármely kiállításon. A Konstantin Grcic design a modern egyszerűség és az időtlen elegancia stílusjegyeit ötvözi, a kerek MDF lap és a stabil alumínium láb nemcsak színekben alkot egységet alkot.
A "MIURA" bárasztal különlegességét a háromlábú állvány adja : az asztallapról lefutó keskeny alumíniumcső egy stabil állványban végződik. A háromlábú megoldással elkerülhető az asztal billegése, a padlót pedig műanyag záróelemek védik.
Akár kávézó, bisztró, vásár, értékesítés, akár magánterület – ez az érdekes háromlábú asztal mindenütt hatásos benyomást kelt. Erős anyagának köszönhetően a "MIURA" bárasztal a kültéren is gond nélkül használható.

Használat után az asztal könnyedén oldalra összehajtható, ezáltal több asztalt is helytakarékosan tárolhat.
asztallap alapanyaga MDF vastagság 25mm
asztalláb alapanyaga alumínium
átmérő 700 mm
teljes magasság 1.080 mm
változat összecsukható
felszereltség műanyag védőelem

 143.142,00 Ft*

/ darab

Válasszon változatot:

szín