Flux Chair – az összehajtható fotel

  • modern és funkcionális
  • optimális szállítás és tárolás
  • vásárok, rendezvények ideális eszköze
  • UV-álló és víztasztító
  • 160 kg teherbírásig
termék részletek »

Specifikáció

anyag polipropilén
szélesség 660 mm
magasság 840 mm
ülésmagasság 410 mm
mélység 670 mm
súly 5,0 kg
maximális terhelhetőség 160 kg

Leírás

A vásárok és rendezvények változatos berendezést igényelnek. A hagyomásos kiállítási székek sok helyet foglalnak a szállításnál és a tárolásnál. Erre megoldás a "Flux" - az összecsukható szék - helytakarékos és vonzó megoldás.

A formatervezett szék mindössze három egyszerű lépésben kibontható, viszont ideális kis helyen történő szállításhoz és tároláshoz. A "Flux" szék egyszerre funkcionális és vonzó megjelenésű .

Az egyetlen részből álló szék egy nagy borítékhoz hasonlóan van összehajtva. Hordozófogantyúja és 5 kg súlya miatt ideális szállításhoz. Felállítva a mérete 66 x 84 x 64 cm, összehajtva 85 x 77 x 1,5 cm. A "Flux" azon képessége, hogy laposan egyszerre több szék egymásba rakható, nagymértékben csökkenti a szállítási költségeket. Szétnyitott állapotában lenyűgöző modern, formatervezett vonalaival. A stabil és robusztus anyagból készült polipropilén 160 kg-ig terhelhető.

UV-állósága és víztaszító tulajdonsága révén kiválóan alkalmas mind bel-, mind kültéri használatra. Vásárokon és rendezvényeken a hely gyakran szűkös. A "Flux - az összecsukható szék" tárolható akár egy sarokban összehajtva, szükség esetén pillanatok alatt használatra kész. Összehajtható tulajdonsága révén szerszámok nélküli gyors összeszerelést és szétszerelést tesz lehetővé. Rugalmassága révén ügyfeleit is megggyőzi szuverén megjelenésével. .
Külön rendelhető kiegészítői a hordtáska illetve a párna.

Termékvideó

Ügyfelek akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is megvásárolták

több...

variációk

variációk szín Cikkszám Ár    
sötétszürke sötétszürke 80.1056.1 36.160,00 Ft* termékhez »
narancssárga narancssárga 80.1056.3 36.160,00 Ft* termékhez »
fehér fehér 80.1056.6 36.160,00 Ft* termékhez »
Menü bezárása

Mutassa a termékeket

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé