Vevőszámla

Számlát nyitni

Ha még nem rendelt a VKF Renzel webáruházban, akkor egyszerűen nyisson egy új online-vevő számlát. Ezt akkor is véghez kell vinnie, ha eddig kizárólag az alternatív lehetőségek közül választott, telefonon, faxon vagy e-mail-ben rendelt. A vevőadatok automatikus átvételére nincs lehetőség. Válassza az új bejelentkezés menüpont alatt a „számla“ menü „regisztrálni“ menüpontot. A „számla“ menüpontot egész fent az oldal fejlécében található. Vagy válassza egyszerűen a következő linket:
Online vevőszámla nyitása »
Egész kényelmesen a megrendelés egész menete alatt lehetősége van vevőszámla nyitására. Webshop rendeléskor nem kötelező a regisztráció, regisztráció nélkül is lehetőség van rendelésre, de a vevőszámla előnyeit ilyenkor nem tudja kihasználni.

 

Vevőként be és kijelentkezni

Bejelentkezés
Bármikor a menüben a „számla“-n keresztül , amit az oldal szélén talál, bejelentkezhet.
Az alábbi linken keresztül is beléphet: vevő bejelentkezés »
Egész egyszerűen a megrendelés ideje alatt is bejelentkezhet.

Kijelentkezés
Az oldal szélén nyomja meg a „kijelentkezés“-t
Az alábbi linken keresztül is kiléphet: vevő kijelentkezés vevő kijelentkezés »

 

Elfelejtett hozzáférési adatok

Elfelejtett jelszó
Amennyiben elfelejtette belépési jelszavát, egyszerűen megadhat egy új jelszót. A „számla“ menüben válassza az oldal szélén egyszerűen az „elfelejtett jelsző?“ linket, vagy a belépőnyomtatványon a megrendelés alatt.
Az alábbi linken keresztül is kérheti: Elfelejtett jelszó »
Adja meg az e-mail címét és ígényeljen új jelszót a „jelszó kérés“ linken. Automatikusan küldünk egy linket. Klikkeljen a linkre az új jelszó ígényléséhez és adja meg (min. hatjegyű). Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új jelszó igénylése után hat órán át érvényes az igény. Az új jelszó megadásakor automatikusan belép.

 

Elfelejtett e-mail cím
Amennyiben nem tudja milyen e-mail címet adott meg a bejelentkezéskor, az alábbi lehetőségek közül választhat. Ha nem tudja, hogy már regisztrált-e , használja az „ új számla nyitása“ linket és próbáljon meg az e-mail címével új számlát nyitni. Ha már nyitott új számlát, akkor ezt a rendszer jelezni fogja. Amennyiben a címe nincs elmentve, egyszerűen nyisson egy új számlát. Ha biztos benne, hogy létezik számlával, és újra használná, de nem emlékszik az e-mail címére, akkor az alábbi e-mail-re írjon nekünk. Elküldjük, az ön bejelentkezési nevét. Jelszót nem tudunk küldeni.

 

Vevőadatok aktualizálása

Jelszavát bármikor megváltoztathatja. Lépjen be a „számla“ menübe és válassza a „saját számla“ menüt. Itt a „belépési adatok“ alatt megváltoztathatja jelszavát. Választhatja az alábbi linket is: Jelszó megváltoztatása »

Amennyiben elfelejtette jelszavát, válassza az elfelejtett jelszó » menüt.

Az e-mail címét nem tudja megváltoztatni. Ezügyben forduljon e-mail –ben hozzánk: info@vkf-renzel.hu.

 

Cím megváltoztatása és kiegészítése
Számlázási címét, vagy eltérő szállítási címét a vevőszámlánál megváltoztathatja és megadhatja. Ehhez lépjen be a „számla“ linken és válassza a „saját számla“ menüt. Számlázási cím megváltoztatásához válassza a számlázási cím menüt, szállítási cím megváltoztatásához vagy kiegészítéséhez a szállítási cím linkre kattintson.

 

Elküldött megrendelések

Régebbi megrendeléseit megnézheti az „Elküldött megrendelések „ menüpont alatt. Ehhez lépjen be a „számla“ linken és válassza a „saját számla“ menüt. Választhatja közvetlenül az alábbi linket is: Elküldött megrendelések »

 

Bevásárlólista

Az Önt érdeklő termékeket bevásárlólistára teheti. Ez a funkció a „Bevásárlólistára“ menü, amit a „Kosár“ menü alatt talál. Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkeznie. A „Számla „ vagy „Vevő számla” menüben találja meg a „Bevásárlólista“ menüt. Választhatja az alábbi linket is közvetlenül: Bevásárlólista »
Minden terméket ki tud választani a bevásárlólistáról. Amennyiben megrendelni kívánt termék van a listáján egyszerűen rakja át a „kosarába” és rendelje meg.