Fizetés és szállítás

1. Fizetési feltételek

 

A rendelés minimális értéke 6.000 Ft, azaz hatezer forint. A 6.000 és 15.950 Ft közötti, ún. kisértékű rendelés esetén 1.600 Ft kezelési költséget számítunk fel.

 

A vételár kifizetésére előzetes fizetéssel, illetve a felek közötti egyedi megállapodás szerint kerülhet sor.

 

Eladó törekszik arra, hogy a katalógusban feltüntetett árak a katalógus érvényességi ideje alatt ne változzanak. Amennyiben árfolyamváltozás, alapanyagár-változás, vagy egyéb gazdasági ok miatt árkorrekció szükséges, annak tényéről Vevőt megrendeléskor, illetve megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatja.

 

2. Szállítási feltételek, határidő

 

A termékek kiszállításának módja és ideje a felek közti megegyezés szerint történik. Eltérő megállapodás hiányában Eladó a termékeket késedelem nélkül, az adott termék esetében észszerű határidőn belül szállítja ki. A visszaigazolásban megadott szállítási határidő tájékoztató jellegű, kivéve, ha a Felek ettől eltérően állapodtak meg. A kiszállítás Eladó gyárából ill. raktárából történik a piacon elérhető legkedvezőbb lehetőséggel, a megrendelő költségére és kockázatára.

 

Eladó pontos szállítási díjat kizárólag konkrét ajánlattal kapcsolatban, annak alapján határoz meg (csomagonkénti átlagos szállítási díj 4800 Ft).

 

Mérettől és súlytól függően Eladó jogosult csomagküldő szolgálatot vagy spedíciót igénybe venni. Különleges igényeket, mint pl. expressz szállítás, egyedi csomagolás, Vevő megrendeléskor jogosult megadni. A különleges vagy túlméretes termékeket Eladó egyedi árajánlat alapján szállítja ki.

 

Amennyiben Vevő egyedi feltételek szerinti szállítással rendel terméket, csak az egyedi ajánlatban szereplő szállítási díjat köteles megfizetni termékenként.

 

Az igény esetén felmerülő egyedi csomagolással kapcsolatos költségek Vevőt terhelik.

 

Szerződésszegés jogkövetkezményeinek alkalmazása a szállítás nem vagy késedelmes teljesítése esetén kizárt, kivéve, ha a szerződésszegést az Eladó szándékosan okozta.

 

3. Export

 

Exportszállítások költsége a felek közötti megegyezés tárgyát képezi. A vámeljáráshoz kapcsolódó és egyéb dokumentumok beszerzése a Vevőt terhelik. Eladó európai uniós adószáma: HU25078709.