Die VKF Renzel GmbH steht für Internationalität.

Telephelyek

A vállalati szervezet csúcsa egy Holding, termelőegységekkel, leányvállalatokkal és együtműködő partnerekkel, az USA-tól Kínáig.

 

terméket megnézni »

Tapasztalattal és szakértelem az eladásösztönzés területén

A VKF Renzel GmbH több mint 30 éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik az eladásösztönzés egész területein. Vállalatunk küldetése a megbízhatóság, és folytonosság, az innováció, a kreatívitás és a rugalmasság, hozzáértő problémamegoldással minden vevőnek a kereskedelem és a termelés területén

 

.Jelenleg a vállalatcsoport működési területe több mint 100.000m2. A VKF vállalatcsoport éves forgalma, 870 dolgozóval világszerte, eléri a kb. 100 millió eurot.

 

Jelenlét és szakértelem katalógusformában, kiállításon, weben és személyesen!

A nagy főkatalógus „Az Ön értékesítési tanácsadója“ évente 17 országban jelenik meg; ehhez jönnek a különböző termékspecifikus katalógusok. Évente kb. 50 kiállításon vagyunk jelen és a világhálón 30 különböző bemutatónk fut. Több mint 100 értékesítési tanácsadóval állunk vevőink rendelkezésére egyéni és személyes tanácsadással, külső és belső munkatársakkal, kül- és belföldön egyaránt rendelkezésre állunk telefonon vagy személyesen Önöknél.