8 rekeszes fali prospektustartó „Info-Modul-System“

Cikkszám: 57.0049.1

Specifikáció

anyag polisztirol/fém
szín víztiszta / fehér;
rekeszek száma 8
formátum DIN A4
tájolás álló formátum
szélesség 235 mm
magasság 1.100 mm
mélység 130 mm
töltési mélység 25 mm
felszereltség „Információ” matricával

Leírás

A fali prospektustartó egy robusztus, fém alapelem (fehérre mázolva) és egy víztiszta prospektus-modul kombinációja. 8 egymás mögött emelkedően elhelyezkedő, DIN A4 álló formátumú és egyenként 25 mm töltési mélységű rekesszel felszerelve. Az enyhe előre hajlás és a kialakított nyílás segítségével a behelyezett információs anyagokat optimálisan lehet prezentálni, valamint ki- és behelyezni.

Ideális prospektusok átlátható és kis helyigényű kihelyezésére fogadó terekbe, várótermekbe, szalonokba és más területeken.

A fali prospektustartó alapelemén szabad reklámozási felülettel rendelkezik, mely lehetővé teszi az egyedi feliratozást. Egy „Information” feliratú matricát együtt szállítunk a csomagban.

A falra szereléshez az alapelemet elláttuk a felfüggesztéshez szükséges eszközökkel. Az átlátszó prospektustartó modulokat tetszés szerinti mennyiségben fel lehet akasztani.

További prospektusokat szeretne elhelyezni? Több elem felhasználásával az „Info-Modul-System” fali prospektustartó egy komplett információs fallá alakítható!

Tartozékok

több...
Menü bezárása

Mutassa a termékeket

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé